Laman

Minggu, 12 Agustus 2012

Last minit preparation

Bila weekeend menjelang je, macam2 aktiviti dah terfikir kan..
Bagi I, up to semalam semuanya dah around 95% settle. Itupun semalam seharian bershopping menambah apa yang belum ada for my hubby and Mareesa. Untuk i? Takde pape pun sangat nak dibeli untuk diri sendiri sebab puas tengok barang2 hubby dan anak jer.. beberapa helai baju kurung dan tudung jer yang I readykan untuk diri sendiri..yang lelain tuh menambah lah jika perlu, up to now rasanya belum terfikir lagi..sebab bende2 yang I nak semuanya tak berapa menepati citarasa..so better tak payah beli puun tak pe.. ;)

Selain sibuk nak raya, kami sibuk packing barang2 nak pindah nanti ;) Alhamdulillah syukur..rezeki Ramadhan..semoga Tuhan lebih berkati dan permudahkan semuanya..Amin.

Kalau semalam busy shopping, harini I busy duduk rumah dok melaundry baju dan filter baju dan barang2 sesikit..penuh ampaian baju dengan baju semua ;)

TAK SABAR

Sebenarnya, bila Ramadhan dah nak berlalu ni, rasa syahdu je, rasa sekejap je dah nak penghujung bulan ramadhan dah..cukupkah amalan sepanjang ramadhan ni..semoga lebih diberkati..

Zakat Fitrah pun tahun ni bayar awal sikit, masa sibuk2 bershopping, hubby dah pun bayarkan kami semua dengan amil pengutip zakat yang ada di mall tuh..Alhamdulillah memudahkan ;)

Harini ada Iftar with hubby dan ex skoolmate nya ;) So off memasak lah yer

Selamat Berbuka semua..

source list: , , , , , TEMPLATE BY Opa Soparudin © 2012. Just for Sharing!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar